NORSK  Skuespiller  musikalartist  manusforfORFATTER  ARTIST  PEDAGOG
Elisabeth Tjøsvoll
Elisabeth Tjøsvoll

Elisabeth Tjøsvoll (28) er utdannet skuespiller/ musikalartist ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Etter endt utdannelse tok hun en praktisk-pedagogisk utdanning i drama. Tjøsvoll har produsert egne dramatiske verk, skrevet for flere kulturskoler og i tillegg jobber med å bli en etablert skuespiller, artist og manusforfatter. 

– Det er ekstremt vanskelig å faktisk bli oppdaget. Flere innenfor kulturfeltet har et bilde på at man jobber som servitør, plutselig blir oppdaget, og så står en på filmsettet eller på scenen. Noen slike historier finnes, men det er ekstremt mange om beinet i kunstfeltet. Jeg har alltid vært forberedt på at jeg må skape min egen arbeidsplass, aldri stoppe å utvikle meg og ha is magen. For en når dit en skal, hvis en jobber hardt og stoler på prosessen. 

Hva jeg kan bidra med
  • Profesjonell skuespiller og musikalartist
  • Dramatiker innenfor teater, film og TV
  • Artist, sanger
  • Pedagog i drama, sang og dans
  • Samarbeidspartner
  • Journalist
  • Låtskriver 
  • Regi
  • Koreografi
7D0CE44A-AAA3-4971-8876-0177415E39A0_1_201_a
Referanser
CV
Dette er meg

Jeg er bestemt, sosial, åpen og har et enormt behov for å være kreativ. Siden barneskolen har jeg koreografert danseoppvisninger, laget forestillinger og opptrådt. 

Personligheten min er en kombinasjon av det å være ekstrovert og introvert. Jeg kan være totalt tilstede sosialt, men trives også veldig godt i mitt eget selskap. Noe av det beste jeg vet er faktisk å ha en fredagsdate med meg og gitaren min. Når du møter meg er jeg energisk og prøver å spre så mye glede og gode vibber rundt meg som mulig. Snakker du med meg vil du høre en svært tenkende person. Jeg er ikke redd for å si det jeg mener og tenker, og jeg setter utrolig pris på at folk deler sine tanker og meninger med meg. Jeg er åpen og elsker å lytte og lære av andres liv og personligheter. 

Det mest negative med meg er nok at jeg fort kan bli oppslukt i alle mine kreative innfall, eller anfall, som gjør at leiligheten ofte ender opp med å se helt bomba ut. 

Elisabeth Tjøsvoll - Headshot
Hvorfor du skal
kontakte meg for oppdrag?

Det er egentlig ganske så enkelt. 

Du skal kontakte meg for oppdrag dersom du ønsker et sosialt og kreativt fyrverkeri! Dersom du vil ha noen som går helt inn i jobben sin og gjør sitt aller ytterste for at du får det du søkte og litt ekstra, da sender du meg en melding. Opp gjennom mine 28 år har jeg lært mye. Med min brede erfaring innenfor livet, karrieren og mine ferdigheter, har jeg innsett at jeg er nærmest ustoppelig. Jeg er det så lenge jeg brenner for det. Det vil si ikke ansett meg for å klippe gresset eller for å sitte i ro en hel dag. Sett meg på en jobb som gir meg kreativ og mental utfordring, og som aller helst er innenfor kultursektoren.  

Oppdrag jeg gjerne kjører på med: Skuespiller eller musikalartist for film, Tv eller scene, sangoppdrag for alle anledninger, instruktør for drama, sang, dans, lek og mental helse, regi, assistent på et filmsett eller for en teaterproduksjon, koreografi, skrive artikler, skrive låter og å skrive dramatikk.