Produksjoner

HJERTEKAPTEIN

Manus: Elisabeth Tjøsvoll

Musikk: Lars Inge Bremnes

Spilletid: 90 minutter

Om forestillingen: Hjertekaptein er en jukeboks-musikal basert og inspirert av musikken til Lars Bremnes. I stykket følger vi seks unge som er ved et veiskille for deres vennskap, kjærlighet og fellesskap. Klarer en å respektere andres mål i livet uansett hvor stort eller lite det er? 
Kort sagt handler Hjertekaptein om å la hjertet styre, og la hodet følger etter - og kaffe.
Har du venner? Forelsket deg i en venn? Hatt et kjærlighetsbrudd? Drømmer du vil oppnå? Har det bra nok som du har det? Er redd for å miste noen? Tenker du på hva du kunne ha gjort annerledes?
Har du opplevd et eller flere av disse, er denne forestillingen noe for deg!
HJERTEKAPTEIN
Skuespillerne i 2022
Vegard Heggelund      Elisabeth Tjøsvoll     Amalie Jensen Tolo     Sigurd Solheim     Haakon Gerhard-Lihaug     Kristine Grønn
Manuset har fått: 
Støtte fra Bergesenstiftelsen, Karmøy kommune og Skudenes & Aakra Sparebank
Veiledning av Øystein Ulsberg Brager v/ UngTekst Unge Viken Teater og støtte til workshop 
Veiledning av Erik Schøyen og Lotta Rygg via Musikkteaterforum sitt Musikkteaterverksted.

Sponsorer: 
Haugaland Rengjøringsservice, Åkra Elektriske.
Jakten på verdens største skatt

Manus: Elisabeth Tjøsvoll

Lydeffekter: Elisabeth Tjøsvoll

Skuespillere: Vegard Heggelund og Elisabeth Tjøsvoll

Om forestillingen: Kompani Tjøsvoll presenterer en helt ny barneforestilling, «Jakten på verdens største skatt». Jake Seagull er en pirat som har store drømmer om å ta over rollen som kaptein på skipet han er på. Kaptein Skjeggvekst har sagt at dersom Jake klarer å finne verdens største skatt, får han bli skipets nestkommanderende. På sin reise for å finne skatten, støter han på Maggie Pie. Maggie har rømt fra skipet Hydra, som hadde tatt henne til fange. Med seg har hun stjålet skattekartet. Finner hun skatten kan  hun klare seg selv og endelig bli fri. Begge trenger skatten, med hvem får den? Og hva er egentlig verdens største skatt? 

Trollet Tatakka VS Den Gåtefulle

Manus: Anne Birgitte Grindhaug og Elisabeth Tjøsvoll

Lydeffekter: Elisabeth Tjøsvoll

Kostymer: Christina Sørnsen

Scenetekniker: Didrik Tjøsvoll

Om forestillingen: Barneforestillingen handler om det første møtet mellom Rytmetrollet Tatakka og Den Gåtefulle mannen. Dronningen av Musikkens Verden, Dronning Dynamikk, trenger noen til å lage en fantastisk nasjonalsang, og utlyser en konkurranse. Tatakka kan stilige rytmer. Den Gåtefulle er rå på gitar. Begge vil vinne, men det må vel være én vinner og én taper i en konkurranse - eller?
Forestillingen tar opp tema om vennskap, samarbeid og aksept for å være seg selv, og er forløper til barneforestillingen "Tone og nøkkelen til musikk" som spilte på kulturhusene i Karmøy februar 2022.
Tone og nøkkelen til musikk

Manus: Anne Birgitte Grindhaug og Elisabeth Tjøsvoll

Lydeffekter: Elisabeth Tjøsvoll

Kostymer: Christina Sørnsen

Scenetekniker: Didrik Tjøsvoll

Om forestillingen: «Tone og nøkkelen til musikk» handler om Tone, en jente som føler seg alene både hjemme og på skolen. En dag oppdager hun en nøkkel og havner i musikkens verden. Der får hun en ny venn, Lydia. Hun møter et rytmetroll, en mystisk mann og selveste dronningen av dynamikk.
Men, musikken holder på å forsvinne, og nøkkelen til musikk er helt borte. Klarer Tone og Lydia å redde verdenen før alt blir helt stille?
Det site året

Manus: Elisabeth Tjøsvoll

Om forestillingen: «Det siste året» handler om en kvinnes reise mellom to liv, som drar henne i ulike retninger. Hun kan enten gå fram eller gå tilbake. Uansett retning, medfølger det konsekvenser. Men. Ikke bare for henne, men også for hennes datter. 

Spilletid: 15 minutter

Skuespillere under OFF-HEDDA 2022: Marte Hansen, Elisabeth Tjøsvoll og Christoffer Mæland

Dragonellas store dag

Tittel: «Dragonellas store dag»

Manus: Elisabeth Tjøsvoll 

Kostyme: Elise Muff 

  1. Om forestillingen: Dragen Dragonella skal endelig komme seg ut av hulen sin og oppdage verden. Hun er redd og lurer på hva som finnes der ute. Klarer Dragella å gå ut av hiet?