Anne Birgitte Grindhaug

Musikalartist / dramatiker fra Åkra

Anne Birgitte og Elisabeth Tjøsvoll har samarbeidet med to barneforestillinger, «Tone og nøkkelen til musikk» og «Trollet Tatakka VS Den Gåtefulle». Begge produksjonene hadde urpremiere i 2022 på Karmøy. 

Vegard Heggelund

Skuespiller fra Kopervik

Spilte rollen som HENRIK i jukeboks-musikalen «HJERTEKAPTEIN». Forestillingen ble spilt høsten 2022 på SALT i Oslo og i Blackboxen på Karmøy.

Heggelund er også med som skuespiller i den nye barneforestillingen, «Jakten på verdens største skatt», som har urpremiere høsten 2023. 

Sigurd Solheim

Skuespiller fra Bergen

Spilte rollen som TROND i jukeboks-musikalen «HJERTEKAPTEIN». Forestillingen ble spilt høsten 2022 på SALT i Oslo og i Blackboxen på Karmøy.

Kristine Grønn

Musikalartist / skuespiller / sangpedagog fra Åkra

Spilte rollen som JULIE i jukeboks-musikalen «HJERTEKAPTEIN». Forestillingen ble spilt høsten 2022 på SALT i Oslo og i Blackboxen på Karmøy.

Marte Hansen

Musikalartist / skuespiller fra Borkenes

Marte har vært skuespiller i «Det siste året», der hun spilte SIST under teaterfestivalen OFF HEDDA i 2022. 

Christoffer Mæland

Musikalartist / Skuespiller fra Askøy

Christoffer spilte rollen som FØRST i forestillingen «Det siste året» under teaterfestivalen OFF HEDDA i 2022. 

Amalie Jensen Tolo

Musikalartist / komiker fra Norheimsund

Spilte rollen som KINE i jukeboks-musikalen «HJERTEKAPTEIN». Forestillingen ble spilt høsten 2022 på SALT i Oslo og i Blackboxen på Karmøy.

Haakon Gerhard-Lihaug

Musikalartist fra Haugesund

Spilte rollen som LINUS i jukeboks-musikalen «HJERTEKAPTEIN». Forestillingen ble spilt høsten 2022 på SALT i Oslo og i Blackboxen på Karmøy.

Thomas Breivik Gotten

Musikalartist fra Sandnes

Thomas skulle spille rollen som TROND i jukeboks-musikalen «HJERTEKAPTEIN». Sommeren 2022 fikk ensemblet den forferdelige beskjeden om at Thomas hadde gått bort. Under forestillingene i 2022, bestemte vi oss for å ha han med i minnet, vi delte minneord om Thomas og Thomas sang sammen med oss, fra et tidligere audition-opptak. 

IMG_5373

Vivian L. Andreassen

Vivian L. Andreassen ble med, som skuespiller, på en teatersportaften som ble arrangert i et samarbeid mellom Kompani Tjøsvoll, Kopervik Kulturhus og Fagforbundet i Karmøy. Prosjektet fikk støtte av LO for å kunne gjennomføre et sprøtt og uforutsigbart konsept.